0592 - 399483
praktijk@talent-inzicht.nl

Bach Bloesem Remedies


 

Wanneer je goed in je vel zit, voel je je zowel fysiek als emotioneel sterk en haal je het beste uit jezelf. Je kunt alles aan wat in je dagelijksleven tegenkomt. Wanneer je een traject of training bij Talent InZicht start, voel je je misschien al wat uit balans. Veel gehoorde ‘klachten’ bij dyslectische mensen zijn, gebrek aan zelfvertrouwen, faalangst, moedeloosheid, oververmoeidheid, concentratie- en slaapproblemen. De Bach Bloesem Remedies kunnen je helpen weer in evenwicht te komen en die ondersteuning te geven die nodig is om het verandertraject voortvarend en voorspoedig te doorlopen.

In de jaren dertig vond de Engelse homeopaat en bacterioloog Dr. Edward Bach een natuurlijke manier om ons te helpen emotioneel in balans te komen en te blijven. Hij vond 38 bloesems die ons kunnen helpen de positieve kanten van onszelf te laten zien. De Bach bloesems kunnen ingezet worden om dagelijkse negatieve gevoelens te overwinnen. Je kunt ze gebruiken wanneer je uit balans bent of niet zo lekker voelt. Over het algemeen wordt ervaren dat de fysieke gezondheid hand in hand gaat met het emotioneel welzijn. Wie emotioneel instabiel is, is vatbaarder voor ziekten.

Elk van de 38 Bach bloesem remedies is uniek en helpen je bij verschillende emoties. Het is mogelijk om verschillende remedies tegelijk toe te dienen. Hierdoor worden verschillende gemoedsaandoeningen aangepakt. De toediening is eenvoudig. Voor het gewenste effect dient er vier maal per dag vier druppels te worden ingenomen met een glas (mineraal)water of andere drank. Sommige personen merken vrijwel direct het verschil, bij andere kan het een tijdje duren. Maar het merendeel van de gebruikers, ervaart verbetering binnen drie weken.

In principe kan de behandeling worden gestopt wanneer het probleem / emotie is verdwenen. Het is niet noodzakelijk om de remedies te blijven nemen voor het geval dat het terugkomt. Maar het is niet schadelijk om ze te blijven gebruiken. Het is niet verslavend en/of overdosering is niet mogelijk.

Geïnteresseerd? Talent InZicht informeert, adviseert en helpt je graag bij het zoeken naar en samenstellen van de juiste remedie voor jou. Vraag er gerust naar.